Venäläinen suolakurkku

Sisältää kurkkua, valkosipulia, suolaa sekä muut mausteet. Rapsakka hapattamalla valmistettu suolakurkku.

Ainekset: Kurkku, vesi, merisuola 2,1 %, mausteet (valkosipuli, tilli, piparjuuri). Valmistettu luonnollisella maitohappokäymisellä. Kurkut säilytettävä nestepinnan alapuolella. Voimakassuolainen. Säilytettävä alle +4 °C, pastöroimaton, lisä- ja säilöntäaineeton. Pakkaus voi pullistua, koska maitohappobakteerit tuottavat kaasua. w.torkkelinperheenhapankaali.f

Ravintosisältö 100 g:
energia 65 kJ (12 kcal)
rasva 0,1 g
hiilihydraatit 1,4 g
proteiini 0,6 g
suola 2,1 g

Säilytys jääkaapissa alle +4 asteessa. Avattuasi astian muista upottaa jäljelle jääneet kurkut nestepinnan alapuolelle ja laittaa jääkaappiin. Näin kurkut säilyvät pitkään ilman minkäänlaisia ongelmia. Kun kurkku on kosketuksissa ilman kanssa, muodostuu kurkun pinnalle valkoinen kalvo. Tämä on aivan normaalia maitohappotuotteen käyttäytymistä. Voit huuhtoa kurkun kylmällä vedellä ja jos se näyttää hyvältä ja tuntuu napakalta on se myös syötävissä.

Suolakurkku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kangasala, Suomi
viesti@torkkelinperheenhapankaali.fi
050–5050 302